Nemokama failų talpykla | Videoklipų atsisiuntimas iš Youtube | Dainų tekstai.lt

2007 m. liepos 6 d., penktadienis

Nemokami videoklipai

Nors visi gerai žino, kad muziką nemokamai siųstis iš interneto yra nelegalu, apie dainų videoklipus nėra tokia griežta nuomonė. MP3 platinimas yra aiškus nusikaltimas, tuo tarpu videoklipų galima rasti daugybėje lyg ir legalių svetainių, pvz., Youtube. Nors formaliai ten dėti muzikinius videoklipus draudžiama, realybė kol kas yra tokia, kokia yra.

Youtube, Dailymotion ir kitose videoklipų talpyklose klipus kažkodėl galima tik pasižiūrėti, o atsisiuntimo galimybės nėra. Tačiau yra sukurta daugybė programų ir svetainių, per kurias galima lengvai atsisiųsti bet kokį patikusį video failą iš tų talpyklų. Taigi siųskitės kokius tik norite klipus ir mėgaukitės :)

Viena iš tokių svetainių yra garsiausias Lietuvoje, jau daugiau nei metus veikiantis tokio tipo įrankis, pasiekiamas adresu download.uzeik.net: tereikia nukopijuoti Youtube (ar kitos talpklos) puslapio, kuriame yra tas videoklipas, adresą į tam skirtą laukelį ir bus sugeneruota tiesioginio atsisiuntimo nuoroda.

taip pat šiame puslapyje įdiegta videoklipų paieška: surastus klipus galima ne tik pasižiūrėti, bet ir iš karto nemokamai atsisiųsti.

Įrankio įvertinimas: 10 :)

3 komentarai:

Randezas rašė...

dar galima pasiekti adresu klipai.info

Unknown rašė...

http://ipaslaugos.info/ nemokami filmai ,muzika ,programos

Unknown rašė...

pigiai parduodu orginale kosmetika BEBE, NEUTROGENA, JONSON&JONSON, PENATEN, OB., CAREFREE, GOLDWELL: higienos priemones: kremai, losjonai, duso geliai, skutimosi kremai, aliejai kunui, veido kremai, lupdazei, nagu lakai, seseliai, akiu piestukai, vazelinai, dantu skalavimo skysciai, sampunai, higieniniai iklotai, tamponai, dregnos serveteles,vaikiski kuno prieziuros produktai ir kita...

http://www.olx.lt/pigiausia-bebe-neutrogena-penaten-carefree-goldwell-jonson-jonsosn-kosmetika-iid-125713869